Index Artists Exhibition Info History Contact
Stasjon K i Sandnes Rådhus 2020


Tittel : Tittel "Skygge" 2018 / 180 x 140 cm
Teknikk : Akryl på lerret
Pris: 32.000,-
Liv Eiene

I denne maleriserien har jeg prøvd å fange den flyktige, uhåndgripelige formen til en skygge. Jeg har valgt skygger fra organiske former og løsrevet fremstår motivene som et stilisert, forvrengt speilbilde av sin egen kilde. Skyggene er konstant i endring, og vinkel i forhold til lyskilden, og avstand til underlaget påvirker skyggens utseende. I dette prosjektet vil jeg ha fokus på, og finne variasjoner i, denne noe oversette del av våre visuelle omgivelser. Ved å male små prikker oppstår det en flimrete overflate som understreker det uhåndgripelige i formen.Mer om Liv Eiene:
Stasjon K : http://www.stasjon-k.com/liv_eiene.html
Hjemmeside : www.eiene.com


Tittel : Tittel "Muse2", 2019 / 96 x 68 cm
Teknikk : Tegning og ecotrykk på papir
Pris: 16.500,- (m/r)

Cathrine Gilje

Verket som her vises, Muse 2, er fra min siste utstilling i Sandnes Kunstforening. Denne samlingen av små trykk og tegninger er inspirert av naturens kontinuerlige og foranderlige sykluser. Jeg tiltrekkes av detaljer og nærheten som oppstrå på små format. De botaniske elementene trer frem mer eller mindre synlig, som spor eller avtrykk av noe sanset og som et uttrykk av et øyeblikks nærhet. Jeg lar prosessen være flytende og improvisert i formen. Det er noe barnlig nostalgisk og tilfredsstillende ved det å samle, organisere og gruppere ting i et slags system. Skape en orden av uorden.Mer om Cathrine Gilje:
Stasjon K : http://www.stasjon-k.com/cathrine_gilje.html
Hjemmeside : http://cathrinegilje.no/
Instagram : cathgilje
Facebook: Stasjon K art studios


Tittel : Tittel "Herbarium" 2002 / 100 x 300 cm
Teknikk : Grafitt og akryl på tekstil
Pris: 8.000,-

Turi Gramstad Oliver

Jeg arbeider med tekstil, broderi,papirlaging, tegning. Innspirasjon får jeg fra natur, botanikk og fortellinger. Blomster er jeg mest glad i. Det kan en se fra mine tidligere arbeider som designer på Figgjo Porselen.Mer om Turi Gramstad Oliver:
Stasjon K : http://www.stasjon-k.com/turi_gramstad_oliver.html
Store Norske Leksikon : Turi Gramstad Oliver
Wikipedia : Turi Gramstad Oliver


Tittel : Tittel "Varsel" 2019
/ 90 x 110 cm
Teknikk : Broderi og applikasjon på silke (bladene av egne trykkede silkestoffer)
Pris: 35.000,-

Turid Ottesen

Formspråket mitt er inspirert av naturen og kulturelle artefakter i form av mønstre og symboler fra vår egen og andre kulturer og av fargene, som gir tekstilen liv. I de senere årene har jeg utvidet mitt arbeidsområde med broderi og maleri.Tittel : Tittel "Greske motiver" 2019
Teknikk : Akvarell
Pris: 5,800,- (m.r)

Tittel : Tittel "Fra Provence" 2019
Teknikk : Akvarell
Pris: 6.800,- (m.r)Mer om Turid Ottesen:
Stasjon K : http://www.stasjon-k.com/turid_ottesen.html
Norske Kunsthåndverkere : https://norskekunsthandverkere.no/users/turid-ottesen
Tittel : Tittel "Specters of absence 2" 2018
/ 50 x 73,5 cm
Teknikk : Tegning / svart blyant (blanding grafitt og karbon) på papir
Pris: 22 050,- (m.r. - ultraklart AR glass m. UV sperre)

Tittel : Tittel "Specters of absence 3" 2018
/ 34,3 x 69 cm
Teknikk : Tegning / svart blyant (blanding grafitt og karbon) på papir
Pris: 21 000,- (m.r. - ultraklart AR glass m. UV sperre)
Gry Hege Rinaldo

Hovedmotivet i mine tegninger har vært, og er fremdeles menneskekroppen og inspirasjonen har og er fremdeles forankret innen psykologien. Mine motiver nå inkluderer også skogen og detalj- deler av naturen. Materialene jeg jobber med er grafitt, karbon, kull, panpastell og oljebaserte blyanter. Det nyeste jeg også har fattet interesse for og som jeg planlegger å fordype meg i fremover, er Silverpoint/sølvstift og Goldpoint/gullstift (24 karat) Denne veldig gamle teknikken har jeg vært interessert i lenge og nå ønsker jeg å fokusere mye på denne arbeidsmetoden. Jeg synes det er viktig å bringe den tilbake og frem i lyset. Det er for det meste i USA og England at en finner kunstnere som arbeider innenfor dette feltet. Mitt kunstnerskap går ut på å stadig lære meg nye teknikker og undersøke nye materialer, og å vise min kunst i form av separat og gruppeutstillinger i inn og utland.Mer om Gry Hege Rinaldo:
Stasjon K : http://www.stasjon-k.com/gry_hege_rinaldo.html
Facebook : www.facebook.com/gryrinaldo
Instagram : gryhegerinaldo